CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Γιατί...Είναι Ωραία Να Διαβάζεις Παράξενα Νέα

>> Εκοψε τη γλώσσα της για το τάμα στη τη θεά Κάλι

Μια γυναίκα έκοψε τη γλώσσα της για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει στην ινδουιστική θεά Κάλι. Η Ινδή Λακσμί Ντεβί, 36 χρόνων, μουγκή πια, αναρρώνει σε νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μόλις έκοψε τη γλώσσα της μέσα σε ινδουιστικό ναό.Η γυναίκα δεν είχε παιδιά και πριν από χρόνια πήγε στο ναό και ικέτευσε τη θεά να της χαρίσει παιδιά και εκείνη θα θυσίαζε στη χάρη της μια κατσίκα, εάν εκπληρωνόταν η επιθυμία της.

“Η γυναίκα απέκτησε τελικά δύο παιδιά αλλά αναγκάσθηκε να κόψει τη γλώσσα της γιατί δεν μπόρεσε να προσφέρει στη θεά την κατσίκα που της είχε υποσχεθεί. Πιθανότητα το ζευγάρι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ή να βρει μια κατσίκα και να τη θυσιάσει. Ερευνούμε το θέμα”, δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς.

Η θεά Κάλι, σύμφωνα με τη ινδουιστική μυθολογία είναι αυτή που νικά το κακό, αλλά απαιτεί αιματηρές θυσίες και παλαιότερα ήταν παράδοση οι ανθρωποθυσίες, αλλά με την πάροδο των χρόνων η πρακτική ατόνησε.

Ωστόσο ακόμα γίνονται ανθρωποθυσίες, όπως πριν από λίγες εβδομάδες όταν ένας άνδρας στο Ουτάρ Πραντές έκοψε το λαιμό του 4χρονου γιου του, λέγοντας ότι είδε όραμα με τη θεά Κάλι να του ζητά μια ανθρώπινη θυσία.

>> Εκείνος 33, εκείνη 104 και δηλώνουν πανευτυχείς…

104.jpgΈνας άντρας από τη Μαλαισία, ηλικίας 33 χρόνων παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία τον περνά μόλις…71 χρόνια!”Μπορεί να φαίνεται παράξενο σε όσους δεν καταλαβαίνουν, όμως από τότε που παντρεύτηκα, εδώ και δύο μήνες, βρήκα την ηρεμία”, δήλωσε ο ευτυχισμένος γαμπρός σε εφημερίδα της Κουάλα Λουμπούρ, η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες του χαμογελαστού ζεύγους.

“Ξέρω πως ο κόσμος είναι κυνικός, αλλά δεν την παντρεύτηκα για τα λεφτά της”, πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ η σύζυγός του δήλωσε πως ελπίζει αυτή η σχέση να κρατήσει.

Ο 33χρονος νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο σπίτι της υπερήλικης. Στην αρχή, παραδέχεται ότι άρχισε να κάνει παρέα μαζί της επειδή την λυπόταν που ήταν τόσο μόνη. Σιγά-σιγά όμως αυτή η σχέση μετατράπηκε σε αγάπη. “Ήταν θέλημα Θεού” λένε και οι δυο μαζί.


>> Nεκροταφεία και οίκοι ανοχής απαγορεύεται να …γειτονεύουν

cemetery.jpgΓια το κάθε πράγμα υπάρχει ο κατάλληλος τόπος και χρόνος, υποστηρίζουν οι αρχές της Αυστραλίας που ζητούν να απαγορευτεί η λειτουργία οίκων ανοχής κοντά σε… κοιμητήρια. Οι τοπικές αρχές του Κουίνσλαντ, στα βόρεια της Αυστραλίας, ζήτησαν από τις πολιτειακές αρχές να καθορίσουν μια “ζώνη” πλάτους 200 μέτρων γύρω από τα νεκροταφεία, εντός της οποίας θα απαγορεύεται η ίδρυση οίκων ανοχής. Η πρόταση αυτή υποβλήθηκε μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Ίπσουιτς (πόλης κοντά στο Μπρισμπέιν, την πρωτεύουσα του Κουίνσλαντ) να απαγορεύσει την οικοδόμηση οίκου ανοχής απέναντι από το τοπικό κοιμητήριο. Ο δήμαρχος του Ίπσουιτς, Πολ Πάιζασεϊλ, δήλωσε ότι τα νεκροταφεία είναι γαλήνιοι χώροι και τα επισκέπτονται ολόκληρες οικογένειες και για το λόγο αυτό δεν είναι δυνατόν να γειτονεύουν με οίκους ανοχής.

1 σχόλια:

Είδωλο είπε...

Aυτοι οι πραγματικοι απο ερωτα γαμοι και οι κατα τυχη καταθεσεις στην τραπεζα ειναι τρομερα διαβολικες συμπτωσεις.